За нас

Ние сме официални дистрибутори за България на италианската марка BBCOS. Компанията BBCOS е основана през 1999 г. и оттогава успешно произвежда и търгува с професионални продукти за грижа за косата за козметични салони и фризьори, умело използвайки дългогодишния предишен опит в областта на козметиката на своите основатели.

Този факт повлия положително на бързото развитие на предприятието, производството на модерни продукти по отношение на качеството, добре обмислени политики за продажби и търговски ползи за техните партньори.

Ние сме много заинтересовани от хора, които споделят общата ни цел с нас: да растем и да се развиваме в обща полза по такъв начин, че да предоставим на крайните си клиенти продуктите, подкрепата и услугите, които те очакват и заслужават.

Нашата компания се гордее с разнообразните си и цялостни продуктови линии. От бои на базата на ленено масло и арганово масло до изключителната линия Crystal, обезцветители, ароматни окислители, изключителна лечебна линия и много други.

Динамичността и гъвкавостта са нашите силни страни – това ни позволява да бъдем бързи и точни в доставките.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Нямате артикули в количката.